Online Registration
Svalöv
Skåne
Sweden
Mikael Andersson har stor passion och intresse för whisky som han kommer till vår klubb och delar med sig av. Både whisk(e)yns historia liksom provsmakning.

• Minimun deltagare i provningen 15 och maximum 20 personer till ett självkostnadspris på 250:-/person för whisky + 175:-/person för mat.

• De som önskar och tycker att det vore intressant att bara lyssna betalar endast för mat 175:-/person (räknas alltså inte in i de 15-20 prövarna).

• Anmälan görs på länk i Club Runner eller direkt till Lars-Bo Hagård. OBSERVERA att anmälan för de som deltar i provningen går ut 4 veckor innan 6 april.

Med anledning av de restiktioner som nu finns försöker vi att hitta tider slutet maj början av juni då möjligheten att vara i s.k. uterum... återkommer med tider och plats om detta skulle bli nödvädigt för genomförande av provningen. Vår första prioritet är självklart att vara på Gästis...